زنانِ یک فیلم زنانه | مروری بر شخصیت‌های زن در سریال «در انتهای شب» مستند «دوئل» روایتی از مسیر پر پیچ و خم علیرضا حیدری + زمان پخش همه چیز درباره حواشی و فعالیت‌های عجیب «بنیامین بهادری» حضور ۴۰ بازیگر خارجی در فصل دوم «سلمان فارسی» اکران مجدد «آمِلی پولن» برای گردشگران المپیک «پیانو» در راه ایتالیا مدرسه‌ای به وسعت ایران با «میم مثل معلم» از شبکه دو سیما اقتصاد بی‌رنگ هنر | جای خالی حراج‌های هنری در گالری‌های مشهد نقد قطعه «جوکر» از امیر عظیمی و حمید صفت + زمان پخش تئاتر «شابلون» از امروز به روی صحنه می‌رود (۲ مرداد ۱۴۰۳) صحبت‌های وزیر ارشاد درباره معیار‌های تلویزیون، سینما و شبکه نمایش‌خانگی جدایی «قنبر از صنم» هم به داد گیشه نرسید | نگاهی به فروش سینما‌های استان در اولین ماه تابستان هشت بذر برای کاشتن یک درخت اعلام فهرست فیلم جشنواره تورنتو جزئیات مراسم یادبود سومین روز درگذشت «سعید راد» ماجرای زنی که سوژه پادکست جنایی شد! مجموعه شعر «تو و من و شب» را بخوانید «حبس مجرد» در جمع هشت فیلم پرفروش داستانی «هنر و تجربه»
سرخط خبرها

معرفی کتاب «اتاق کار» | ۱۱ روایت از عشق، تعلیق و گیره‌های کاغذ

  • کد خبر: ۵۹۸۸۲
  • ۱۳ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۳
معرفی کتاب «اتاق کار» | ۱۱ روایت از عشق، تعلیق و گیره‌های کاغذ
«اتاق کار» تلاشی است برای بازنمایی فضای کار مدرن. ۱۱ متن موجود در کتاب نتیجه تلاش جمعی هنرمندانی است که هر یک در حوزه کاری خود پیشینه‌ای درخشان دارند.
شهرآرارنیوز - فضای کار همیشه درحال دگرگونی  است، اما با وجود همه این تغییرات، خود ما فرقی با اجداد اولیه مان نداریم، همچنان که در همه شغل‌ها و اتاق‌های کار دنبال یافتن نقشمان در غار زندگی هستیم. تغییرات عمده از فضای کار سنتی به فضای کار مدرن و از فضای کار حقیقی به فضای کار مجازی، ضرورت ناگزیر تحولات فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و مانند این‌ها در عصر حاضرند و کسی منکر تأثیرات گسترده آن‌ها بر هویت، زندگی و روابط انسان قرن بیست ویکم نیست.
 
شاید مهم‌ترین تغییری که در زندگی بیشتر شاغلان ایجاد شده است، کم رنگ شدن مرز بین زندگی شخصی و کاری باشد. گوشی‌های هوشمند و دسترسی تمام وقت به دنیای مجازی و رسانه‌های اجتماعی اعتیادآور، تفکیک ساعات کاری و غیرکاری بیشتر ما را در عمل ناممکن کرده است. حتی اگر محل کارمان مجهز به دستگاه ساعت زنی باشد، کمتر کسی در برابر وسوسه بررسی کردن مدام گوشی همراهش که پیام‌های لحظه‌ای از اقصی نقاط زندگی غیرکاری را به او می‌رساند، مقاومت می‌کند. از آن سو به نظر می‌رسد دوران شیرین «روز کاری ات را پشت در خانه جا بگذار»، مدت هاست به پایان رسیده است. همان ابزار وفادار همیشه همراه، پای همکار و موکل و دانشجو و مشتری و ارباب رجوع را به آشپزخانه و حمام و اتاق خواب بیشتر ما باز کرده است.

مدیریت روابط انسانی در فضای کار، حفظ تمرکز و نظم کافی هنگام دورکاری ها، کنارآمدن با قواعد و قوانین کاری‌ای که گویی روزانه پابه پای پیشرفت‌های فناوری و جابه جایی رسانه‌های ارتباطی تغییر می‌کنند، گذر از دست انداز‌های ارتباطی که با به حاشیه راندن مکالمات حضوری در فضا‌های کار مجازی و نیمه مجازی سر بر آورده اند و رهایی از انزوای دیکته شده از سوی هنجارمند رسمی و خشک بعضی فضا‌های کار مدرن، فقط بخشی از مشکلات دنیای کار امروزی است. «اتاق کار» تلاشی است برای بازنمایی فضای کار مدرن. ۱۱ متن موجود در کتاب نتیجه تلاش جمعی هنرمندانی است که هر یک در حوزه کاری خود پیشینه‌ای درخشان دارند.
 
 
نگاهی به کتاب من و آدولف هیتلر (زندگی عاشقانه پیشوا)
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->